Uittoernooien

Voor het komende seizoen zijn in ieder geval de volgende uittoernooien geregeld:

Vrijdagavond 24 mei

JO 11 team bij Bruse Boys – Bruinisse. Ons JO11 team behaalde in een zware poule de 4e plaats. Goed gedaan!

Woensdagavond 29 mei (op de avond voor Hemelvaartsdag, start 1830 uur)

Jo 15 bij SJO Den Bommel Fios  Ons JO15 team speelde in een poule met tegenstanders die minimaal 3 klassen hoger speelden. Ze werden 4e, maar complimenten voor team en begeleiding!

JO 12  bij SJO Den Bommel Fios  Ons JO12 team behaalde een mooie 2e plaats in de poule. Mooi resultaat dames en heren!

Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag:

Jo 16 bij VV Strijen Bij het groots opgezette toernooi in Strijen behaalde ons JO16 team een mooie 6e plaats. Super gedaan!

Zaterdag 1 juni:

JO 13 bij VV Strijen Bij het goed georganiseerde toernooi van Strijen werd de JO13 4e. Goed gedaan!

JO 9/11 bij Zinkwegse Boys Met een combinatieteam van JO9/11 werd verrassend een 4e plaats behaald. Super hoor, en dat tegen tegenstanders die 2 hoofden groter waren!

JO 15 bij Melissant Beste prestatie van deze dag: 3e plaats in dit vriendelijke, goedgeregelde, sportieve toernooi. Er is goed gevoetbald in de enorme hitte, 2 keer nipt verloperen en 1 keer gelijk. Ook hier waren de pannenkoeken heerlijk! Knappe prestatie.

JO 6 bij NSVV – Numansdorp  Voetballen en pannenkoeken eten. Een prima combinatie voor de jongste leden van onze cluib. Goed gevoetbald hoor. Het was wel erg warm.

Zaterdag 8 juni:

Op deze dag zijn er geen toernooien gepland, vanwege de schoolvakantie de in deze week gepland is. Veel kinderen zijn afwezig op deze zaterdag voor Pinksteren.

Zaterdag 15 juni:

JO 9 bij Flakkee – Middelharnis  Door vele afmeldingen op de dag voor het toernooi, is deze dag een mix team naar Middelharnis gegaan. Spelers van JO9,JO10 en JO11 vormden samen een gelegenheidsteam. Ondanks daat zijn we uiteindelijk 3e geworden ! Super gedaan. Dank jullie wel. Ook bedanken we de gelegenheidscoach van deze dag voor het begeleiden van het team.