Terugblik Etienne Vaessen toernooi

Foto’s van dit toernooi bekijken ?

Klik hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etienne Vaessen toernooi JO 11 en JO 9 groot succes !

Zaterdag 27 mei vond op het terrein van voetbalvereniging OFB in Ooltgensplaat al het derde thuistoernooi van dit seizoen plaats.

Nadat eerder de JO 13, JO 15 en JO 17 toernooien plaats vonden, was het vandaag de buurt voor de jongste leden van onze voetbalvereniging.

Dit jaar is OFB een convenant club geworden van RKC Waalwijk, waardoor het mogelijk was om een toernooidag te vernomen naar een speler van RKC.

Als club hadden we gekozen voor Etienne Vaessen, keeper van RKC Waalwijk.

Onder een strak blauwe lucht werden de wedstrijden gespeeld.

Volgens plan zouden de wedstrijden op 3 velden gespeeld worden in de verschillende poules.

De wedstrijden werden iets ingekort waardoor er nog tijd tussendoor was om een beetje bij te komen van het voetballen door het drinken van limonade dat iedere keer klaar stond voor de kinderen.

Ook lagen er pannenkoeken klaar voor iedereen die trek had.

Uiteindelijk is de winnaar van het JO 11 toernooi SHO geworden. 2e werd OFB team 1, een 3e  plaats was er voor Zinkwegse Boys en 4e werd OFB team 2.

Bij het JO 9 toernooi werd SNS 6e. OFB werd 5e, en 4e werd WHS team 2. De derde plaats was voor De Jonge Spartaan, 2e werd Herkingen / NTVV en de kampioen was het team uit Sint-Annaland, WHS team 1.

Etienne Vaessen reikte de prijzen uit aan de aanvoerders van de teams, waarna er nog een paar handschoenen en schoenen verloot werden van Etienne.

Na afloop van het toernooi mocht iedereen die wilde met Etienne op de foto.

We kijken terug op een warme, maar gezellige toernooidag. Etienne, bedankt voor je aanwezigheid!